Ruimte scheppen
voor ontwikkeling.

Duidelijkheid, structuur en visie scheppen

Leiderschap (interim-management)

Bent u tijdelijk op zoek naar een manager i.v.m. waarneming, crisis of een verandertraject, dan ga ik graag in gesprek om te kijken of ik de geschikte kandidaat ben voor uw organisatie binnen de zorg of non-profit sector.

Sinds 2004 heb ik in meerdere organisaties in de zorg verschillende managementfuncties ingevuld op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Ik heb me door de jaren heen ontwikkeld tot een enthousiaste, verbindende manager met oog voor de complexe belangen (tussen organisatie – client – medewerker). Ik geef leiding vanuit visie, creëer en/of bewaar rust en zet humor in.

Ik onderscheid de functie van manager in twee rollen: management en leiderschap. Management brengt duidelijkheid, structuur en schept de juiste voorwaarden. Als manager leid ik processen in juiste banen, draag ik verantwoordelijkheid voor een gebalanceerde bedrijfsvoering en houd ik me bezig met strategische personeelsplanning en het opstellen van beleid en werkinstructies. Ik ben organisatiesensitief en creatief en werk vanuit transparantie.

Mijn passie ligt met name in het leiding geven. Leiderschap brengt visie, zet mensen in hun kracht en schept ruimte voor ontwikkeling. Als leider heb ik oog voor het goud in het team. Ik werk waarde gedreven en zie het als een missie mezelf overbodig te maken. Ik ben een toegankelijke en betrokken leider die naast de ander kan staan. Ik werk zo oordeelloos mogelijk en waardeer de inzet en trouw van medewerkers.

Wat Anderen Zeggen

Referenties