Samenwerken om
beter te worden.

Ondersteuning, analyse en een luisterend oor

Vastgelopen? Belangrijke keuzes om te maken?

Loop jij vast in een bepaald facet van je leven zoals werk, je loopbaan, relatie(s), gezondheid? Heb je last van stress of burn-out klachten? Sta je op het punt een belangrijke keuze te maken? Soms weet je het even niet meer en heb je iemand nodig die je helpt je gedachtes te ordenen of om de kracht te vinden je eigen keuzes te maken en om in beweging te komen.

Als coach ondersteun ik je graag in het nemen van je eigen beslissingen. Ik help je de kracht te vinden waar jij je misschien zwak voelt en de mogelijkheden te zien waar jij onmogelijk een oplossing ziet.

Ik doe dat met een luisterend oor, goede inlevingsvermogen, inzet van mijn eigen kwetsbaarheid, scherpe analyse om tot de kern te komen en met een flinke dosis humor. Kortom: Ik doe er alles aan jou op je gemak te laten voelen. Dit geeft ruimte voor vertrouwen, maar ook om eerlijke gesprekken te voeren.

Na een vrijblijvend intakegesprek zal ik een voorstel doen voor een traject van coaching. Samen komen we overeen wat het doel is, hoe we ermee aan de slag gaan en hoeveel tijd we er voor nemen.

Het kan zijn dat we ontdekken dat er eerst andere zaken uit het leven opgeruimd moeten worden. Misschien is er sprake van trauma. Coaching alleen is dan vaak niet voldoende. Ik zal je dan proberen te verwijzen naar passende en professionele hulpverlening.

Wat Anderen Zeggen

Referenties